TEŞEKKÜR MESAJI.

PERŞEMBE BELEDİYESPOR'DAN TEŞEKKÜR MESAJI...
"Bu yıl ilk kez mücadele ettiğimiz deplasmanlı süper amatör lig'de, 2018-2019 sezonu bugün itibariyle sona ermiştir. Bizlere güvenen, inanan ve maddi manevi desteğini eksik etmeyen esnafımıza, iş adamlarımıza ve büyük vefakar taraftarımıza sonsuz saygılarımızı sunuyoruz.Ayrıca her zaman bizim yanımızda olan büyüğümüz saygıdeğer belediye başkanımız İsmail İnam'a , bu takımın genç dinamik ve fedakar başkanı sayin Teoman Koç'a ve yönetim kurulu arkadaşlarına, belki de emeğin en büyüğünü yüreğini sahaya koyarak oynayan tüm futbolcu kardeşlerimize bütün kalbimizle minnettarlığımızı sunuyoruz.Takımımızın teknik hocalarına, bizlere kattığı güç için de ayrıca teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız iyi ki bizimlesiniz. Unutmayın; BiZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ.."
PERŞEMBE BELEDİYESPOR AİLESİ