PERŞEMBE’NİN GÖNÜLLÜ ÇEVRECİSİ KIŞ MEVSİMİNDE DE İŞ BAŞINDA

Çevreyi, yeşili, tabiatı, çiçeği , böceği, imarı, yeşillendirmeyi, güzelleştirmeyi onarmayı çok seven Perşembe Beldemizin gönüllü çevrecisi Sıtkı (Satılmış) Danışman ağabeyimiz, yaz kış demeden çevrecilik faaliyetlerine devam ediyor
‘Gönüllü Çevreci’ Sıtkı Danışman , şu sıralarda Atatürk anıtının etrafındaki zararlı otları temizleyip büstün çevresine süs bitkilerinden ‘Altuni Taflan’ fidanları dikiyor. Ülkemizde en çok tercih edilen dekoratif çalı türleri arasında yer alan Altuni Taflan, yeşil rengini 4 mevsime yayarken yine yapraklarını dökmediği için tercih ediliyor. Perşembe Belediyesinin de desteğiyle beldemizin her tarafını çiçeklendireceğini ve güzelleştireceğini söyleyen gönüllü çevreci Danışman, vatandaşlarında çevre konusunda duyarlı olmalarını, yeşili koruyup ağacı sevmelerini istiyor. Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam ve meclis üyesi Mevlüt Çelebi, gönüllü çevreci Danışmanı, Atatürk anıtında fidan dikerken ziyaret edip , çevreci faaliyetleri için teşekkür ettiler.