PERSEMBE BELEDİYESPOR YENİ HOCA İLE ANLAŞTI

Perşembe Belediyespor yeni sezon ve yeni lige yeni hoca ile giriyor.Uzun yıllar teknik direktör Satılmış Dönmez ile yollarına devam eden Perşembe Belediyespor yeni sezonda Teoman Temelkuran ve kaleci antreönörü  Sabahattin Oruç ile anlaştı.Perşembe Belediyespor’un yeni teknik direktörü Teoman Temelkuran ve kaleci antrenörü Sebahattin Oruç kulüp binasında düzenlenen imza törenin ardından görevlerine başladı. İmza törenin ardından Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, yeni teknik ekibi makamında ağırlayarak başarılar diledi.
Teoman Temelkuran sosyal paylaşım sitesinde şu açıklamaya yer verdi: "Nasibimizde memleketimizin köklü ve güzide futbol takımlarından bu yıl Süper Amatör Lig de mücadele edecek olan Perşembe Belediyespor'da teknik direktör olarak görev yapmak varmış.Emeği geçen herkese teşekkür ederim."
Süper Amatör Lig’in yeni takımı Perşembe Belediyespor, , yeni sezonda aldığı başarılar ile adından söz ettirmeye hazırlanıyor.