PERŞEMBE BELEDİYESPOR SEZONA MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

Bu sezon süper amatör küme liginde ilk maçına çıkan Perşembe Belediyespor, Çaycumaspor'a 5-1 mağlup oldu.
Çaycuma sentetik sahada 7 Ekim 2018 Pazar günü saat 15.00'de Çaycumaspor ile karşılaşan Perşembe Belediyespor, maça hızlı başladı ve maçta ilk golü Kaptan Muhammet'in ayağından kaydederek 1-0 öne geçti. Daha sonra Çaycumaspor, lehine verilen penaltıyı gole çevirince müsabakada durum eşitlendi: 1-1
Golden sonra moral bulan Çaycumaspor ilk yarıda 2 gol daha kaydederek rakibi Perşembe Belediyespor karşısında ilk yarıyı 3-1 galip kapattı. İkinci yarıda Perşembe Belediyespor'un gol atma gayretleri sonuç getirmedi ve kalesinde 2 gol daha görerek maçtan 5-1 mağlup ayrıldı. Kalabalık bir seyirci topluluğunun trübünleri doldurduğu maçta, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam ve Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı da maçı izleyenler arasındaydı.Perşembeli kalabalık bir taraftar grubuda takımlarını yalnız bırakmamak ve desteklemek üzere Çaycuma'ya gitti.