PERŞEMBE BELEDİYESPOR RAHAT NEFES ALDI.. (HABER VE YORUM: LÜTFİ DEDEMEN)

(HABER VE YORUM: LÜTFİ DEDEMEN)
Perşembe Belediyespor: 2 Çaydeğirmeni Belediyespor. 1
Muhteşem Üçlü! Karanlık taşıdı ,İmam ortaladı,Hoca zımbaladı.
10 Mart 2019 Pazar günü Çaycuma Sentetik Sahada oynanan Çaydeğirmeni Belediyespor- Perşembe Belediyespor süper amatör ligi maçında, Perşembe Belediyesporun muhteşem üçlüsü ; 9 numara İmam (İsmail) ,10 numara Karanlık (Muhammet) ve 11 numara Hoca(Gökhan) , doksan dakika boyunca dinmek bilmeyen bir enerjiyle Mahşerin atlıları gibi koşturarak Gökhan Hocanın iki golüyle Çaydeğirmeni Belediyespor'u iki bir yenerek derin bir nefes aldılar.
Gerçekte bu maç puan cetveline göre çok önemli bir maçtı. Perşembe Belediyespor ligdeki kalmayı garantilemek, Çaydeğirmeni Belediyespor ise daha üst sıralara tırmanmak istiyordu.
İşte bu atmosferde saat 13.00 de başlayan maç ,hayli çekişmeli ve heyecan dolu dakikalardan sonra Perşembe Belediyesporun 2-1 galibiyetiyle sonlandığı anda, futbolcularla taraftarların muhteşem sevinç gösterisi ve bütünleşmesini tribünler ayakta alkışlıyorlardı.
Maça her iki takım da temkinli başladı. Karşılıklı cılız atakların ardından devre sonlarına doğru Çaydeğirmeni Belediyespor ilk defa ciddi olarak Perşembe ceza alanına girdi. Tam bu anda rakip takımın futbolcusu arkadan aldığı bir darbeyle yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi .Rakip takımın futbolcusu topu bir köşeye kaleciyi ters köşeye göndererek golünü attı.
İkinci yarıya Perşembe Belediyespor daha atak ve hızlı başladı. Bu ataklardan birinde dakikalar 70’i gösterdiği anda Çaydeğirmeni Belediyespor’un ceza alanındaki karambolde topla son buluşan GÖKHAN Hoca golü atmakta zorlanmadı ve maçta durum 1-1 oldu. Bundan sonra Perşembe Belediyespor hücumlarını artırdı. Bunun semeresini de son dakikalara girilirken gördü. Yine Çaydeğirmeni Belediyespor ceza alanına Karanlık’ın uzattığı topu İmam altı pastaki Hocaya ortaladı. O da topu rakip kaleye zımbaladı ve böylece de maçta skor, Perşembe Belediyespor: 2 Çaydeğirmeni Belediyespor: 1 oldu. Bu golden sonra Perşembe belediyesporlu futbolcuların sevinçleri görülmeye değerdi. Perşembe Belediyesporun attığı golden hemen sonra hakemin bitiş düdüğü ile de stad panayır yerine döndü .Perşembe Belediyesporlu futbolcular hep birlikte galibiyetin tadını çıkardılar. Yukarıdaki maç yorumumda üç ismi ele alarak yazdığım güzellemelerden diğer futbolcu kardeşlerim alınganlık göstermesinler. Diğerleri de en az onlar kadar gayret gösterip çaba harcadılar, ter döküp formalarını ıslattılar. Onlarda galibiyette en az gol atan veya gol kurtaran kadar emek sarf ettiler . Unutulduklarını ,takdir edilmediklerini düşünmesinler. Onları da tek tek tebrik ediyor , ter kokulu alınlarından öpüyor, Perşembe’mizin kendileriyle gurur duyup ,iftihar ettiklerini her daim yanlarında, arkalarında durduklarını bilmelerini diliyorum.