PERŞEMBE BELEDİYESPOR KULÜBÜ YARARINA KAHVALTI DÜZENLENDİ

Zonguldak Süper Amatör Kümenin yeni takımı Perşembe Belediyespor Kulübü yararına 2 Aralık 2018 Pazar günü "Dayanışma ve Kaynaşma Kahvaltısı” düzenlendi.
Perşembe Belediye Düğün Salonunda, 10.00-13.00 saatleri arasında düzenlenen kahvaltıya katılım yoğun oldu . Kahvaltı etkinliğine iştirak edenleri yönetimiyle beraber kapıda karşılayan Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam ve Perşembe Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Koç, misafirlerle yakından ilgilendiler.
Kahvaltıya; AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol ve İlçe Teşkilatı üyeleri, ,Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam ve Belediye Meclisi üyeleri, CHP Belde Başkanı Mevlüt Çelebi ve Teşkilat üyeleri, CHP Perşembe Gençlik ve Kadın kolları üyeleri, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı ve Teşkilat üyeleri, AK Parti Perşembe Belde Başkanı Davut Çıvak ve Teşkilat üyeleri, AK Parti Perşembe aday adayı Turhan Okumuş, GMİS eski başkanlarından Ramis Muslu, TTK Üzülmez Amele Birliği Başkanı ismail Köseoğlu ve sendika üyeleri, İlçe Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt ve Kent Konseyi üyeleri, Perşembe Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri , Perşembe Belediyespor Genel Kaptanı Gültekin Özyurt, Perşembe Belediyespor futbolcuları ve teknik ekip, köy ve mahalle muhtarları, öğretmenler, okul müdürleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Kahvaltı sonrası Belediye Başkanı İsmail İnam ve Perşembe Belediyespor Kulübü Naşkanı Teoman Koç , Bölgemiz Milletvekili Ahmet Çolakoğluna Perşembe Belediyespor formasını hediye ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ayrıca Milletvekilimiz Çolakoğlu’na Perşembe Belediyespor’a destekleri için teşekkür ettiler.
Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam kahvaltı münasebetiyle yaptığı açıklamada; “Perşembe Belediyespor’a yardımcı olmak, Perşembe Belediyespor’u daha iyi yerlere getirmek için spor kulübümüz yararına önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da kahvaltı etkinliği düzenledik. Bu kahvaltıları artık geleneksel hale getirmek istiyoruz. Ben emeği geçen herkese bilhassa bu etkinliğin düzenlenmesinde çok emeği olan Perşembeli bayanlara çok teşekkür ediyorum. Ayrıca katkıda bulunan tüm halkımıza vatandaşlarımıza, işadamlarımıza, esnafımıza, Perşembe’den ve Perşembe dışından kahvaltımıza katılan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra Perşembe Belediyespor layık olduğu yere gelecektir. Futbolcularımıza, antrenörümüze başarılar diliyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. “ dedi. Belediye düğün salonunda yapılan kahvaltı sonrası Başkan İnam misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.