PERŞEMBE BELEDİYESPOR KENDİNE GELDİ...FİLYOS ATEŞ SPOR:0 PERŞEMBE BELEDİYESPOR:5

FİLYOS ATEŞ SPOR:0
PERŞEMBE BELEDİYESPOR:5
GOLLER: IMAM.IMAM.IMAM.GÖKHAN.ISMAİL

Süper Amatör Ligin 10.ncu haftasında Perşembe Belediyespor Çaycuma Sentetik Sahada Filyos Ateşspor ile karşı karşıya geldi.
9 Aralık 2018 Pazar günü saat 14.30'da oynanan karşılaşmada üstün bir futbol ortaya koyan takımımız Perşembe Belediyespor , rakip takım Filyos Ateşspor'u 5-0 net skorla mağlup etti. Perşembe Belediyespor'un gollerini İmam (3) , Gökhan ve İsmail attı. Maçın ilk yarısı da Perşembe Belediyespor'un 2-0 üstünlüğüyle kapandı. Perşembe Belediyesporlu bir grup taraftarda maç boyunca  takımlarını destekledi. Bu skorla 3 puanın sahibi olan Perşembe Belediyespor puanını 7'ye çıkardı. Süper Amatör Ligde aldığı üzücü sonuçların ardından Perşembe Belediyespor'un bu haftaki galibiyeti taraftarlarca büyük bir sevinçle karşılandı. Takımımızı, teknik kadroyu ve yöneticileri tebrik eder , başarılarının devamını dileriz.