PERŞEMBE BELEDİYESPOR BU YENİLGİYİ HAKETMEDİ!

(Haber ve Yorum: Lütfi DEDEMEN)
3 Şubat 2019 Pazar günü Kilimli Stadında oynanan süper amatör lig maçında,Perşembe Belediyespor Kilimli Belediyespor’a 4-1 yenildi.
Hakemin yanlı ve hatalı kararları, çaldığı ,çalmadığı, yanlış çaldığı düdükleri, vermediği penaltı, gösterdiği haksız sarı ve kırmızı kartları Perşembe Belediyespor’un yenilgisine çanak tuttu.
Maçın ilk yarım saatinde karşılıklı atılan goller vardı. Kilimli Belediyespor çıktığı iki atakta da golle buluştu. Perşembe Belediyespor ise bu gollere ancak tek golle cevap verebildi. Devre de bu skorla sona erdi.
İkinci yarıya Perşembe Belediyespor hızlı başladı. Bir iki şut denemesi gol getirmeyince ,Kilimli Belediyespor atakları sıklaştı. Bu atakların birinde Perşembe Belediyespor kalecisi Cem, rakip futbolcunun ayaklarına yatarak gole engel olsa da; hakemin kırmızı kartına engel olamayarak yerini Erman’a bırakarak oyun dışı kaldı.
Bundan sonra da olanlar oldu ; Kilimli Belediyespor Perşembe Belediyespor’un üzerine bütün hatlarıyla saldırmaya başladı. İşte bu akınlardan ikisi daha gol olunca maç ta Kilimli Belediyespor’un 4-1 galibiyetiyle son buldu.
Böylece Perşembe Belediyespor’da süper amatör ligin ikinci devresinde ilk yenilgiyle tanışmış oldu. Rakip takım Kilimli Belediyespor’un iki zenci futbolcusu hayli başarılı görülürken, Perşembe Belediyesporlu futbolcular da ellerinden gelen çabayı göstermekten geri kalmadılar.