PERŞEMBE BELEDİYE MECLİSİ 2019 ŞUBAT AYI TOPLANTISI YAPILDI

5393 sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesine göre Perşembe Belediye Meclisi 2019 yılı Şubat ayı (2019 yılının 2.nci ) olağan meclis toplantısı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İNAM yönetiminde 06.02.2019 Çarşamba günü saat 16.00’da Perşembe Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı. Belediye Meclisinin gündemi şu şekildeydi:
MECLİS GÜNDEMİ:
1-Açılış ve Yoklama
2- Saygı Duruşu
3- Dilek ve temenniler- Kapanış
Perşembe Belediye Meclis toplantısına, Meclis üyeleri: Yaşar Durdu, Mevlüt Çelebi, İskender Yurtöz, Hasan Göveç, Semra Özyurt, Sabahattin Özyurt , Erhan Durdu, Satılmış Sarı ve Satılmış Mantarlı katıldı.

PERŞEMBE BELEDİYE MECLİSİNİN 06.02.2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 16.00’DA YAPTIĞI 2019 YILI ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI TUTANAĞIDIR
Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanununun 20.nci maddesine göre 2019 yılının ŞUBAT Ayı Olağan Meclis Toplantısı için 06.02.2019 Çarşamba günü saat 16.00’da Belediye Meclis toplantı salonunda toplandı.

MECLİS BAŞKANI: İsmail İNAM
Gündem -1 : Yapılan yoklama sonucu Belediye Meclisini teşkil edenler Belediye ve Meclis Başkanı İsmail İnam Başkanlığında üyelerden ; Yaşar Durdu, İskender Yurtöz, Hasan Göveç, Semra Özyurt, Mevlüt Çelebi, Sabahattin Özyurt , Erhan Durdu , Satılmış Sarı ve Satılmış Mantarlı’nın toplantıya katıldıkları yoklama cetvelinden anlaşılması ve çoğunluğun toplantıya katılması üzerine toplantıya başlıyoruz.
Gündem-2 : Sayın Meclis üyeleri, sizleri yüce Atatürk ve şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum. Teşekkür ediyorum.
Sayın Meclis üyeleri, sizlere bir önceki toplantıda alınan kararları dağıtıyorum. Oy birliği ile kabul edilmiştir.
Gündem-3 : Sayın Meclis üyeleri, gündemimizde görüşülecek madde bulunmamaktadır.
Toplantıya teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür eder, saygılar sunarım. 06.02. 2019
İsmail İNAM / Belediye ve Meclis Başkanı
Semra ÖZYURT / Meclis Katibi
İskender Yurtöz / Meclis Katibi