PERŞEMBE BELEDİYE MECLİSİ 2019 MART AYI TOPLANTISINI YAPTI

PERŞEMBE BELEDİYE MECLİSİ  2019 MART AYI TOPLANTISINI YAPTI

PERŞEMBE BELEDİYE MECLİSİ MART AYI TOPLANTISINI YAPTI
Perşembe Belediye Meclisi 2019 yılı MART ayı olağan meclis toplantısı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam yönetiminde 06.03.2019 Çarşamba günü saat 16.00’da Perşembe Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı. Mart ayı toplantısında açılış-yoklama ve saygı duruşunun ardından gündemdeki maddelere geçildi. Gündemdeki ilk üç madde ihdası yapılan 160 ada 77-78-79 nolu parsellerin satışının yapılması için encümene yetki verilmesinin görüşülmesiydi. Yapılan görüşmede taşınmazların satışının yapılabilmesi için gerekli araştırmaların yapılıp Belediye Encümenine yetki verilmesinin görüşülmesi ileri bir tarihe ertelendi. Gündemdeki son madde Perşembe Belediyesi Personel Limited Şirketinin şirket müdürünün istifasının görüşülmesi ve yeni şirket müdürünün belirlenmesi idi. Perşembe Belediyesi Personel Limited Şirketinin Müdürü olarak görev yapan Belediye Fen İşleri Biriminden İnşaat Y. Mühendisi Mehmet Ali Karayılmaz’ın şirket müdürlüğünden istifa etmesi neticesinde şirket müdürlüğü görevine Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğünden V.H.K.İ. Mustafa Mesut Özyurt’un şirket müdürü olarak görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi. Belediye Meclis toplantısına Meclis üyeleri: İskender Yurtöz, Yaşar Durdu, Mevlüt Çelebi, Hasan Göveç, Semra Özyurt, Sabahattin Özyurt , Erhan Durdu, Satılmış Sarı ve Satılmış Mantarlı katıldı.
BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE PLAKET VERİLDİ
Belediye Başkanı İsmail İnam toplantının sonunda yaptığı konuşmada, 5 yıl boyunca Belediye Meclis üyeleriyle birlikte uyumlu bir çalışma gerçekleştirdiklerini ve birçok belediye hizmetlerine hep birlikte imza attıklarını belirterek Meclis üyelerine teşekkür etti ve kendilerine “ 2014-2019 Dönemi Belediye Meclis üyesi olarak göstermiş olduğunuz üstün gayretlerden dolayı teşekkür ederiz” yazılı birer plaket takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Meclis üyeleri de nezaketinden dolayı Başkan İnam’a teşekkür ettiler.