PERŞEMBE BELDEMİZDE ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Perşembe Filiz Rıfat Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi (ÇPAL) tarafından, Atatürk’ün ölümünün 80.nci yıldönümü dolayısıyla 12 Kasım 2018 Pazartesi günü anma programı düzenlendi. Belediye düğün salonunda saat 13.30’da düzenlenen anma programına; Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karakol Komutanı Fikret Uslu, Filiz Rıfat Güpgüpoğlu ÇPAL Müdürü Muhammet Ardıç, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşma, öğrencilerin okuduğu şiirler ve Atatürk’ün hayatını anlatan sinevizyon gösterimi ile devam etti. İki öğrencinin sergilediği zeybek oyununun ardından okul korosunun sunduğu 10 Kasım oratoryosuyla program 15.00’de sona erdi.