PERŞEMBE BELDEMİZDE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI (2019)

Perşembe Beldemizde 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı…
23 Nisan Milli Egemenlik Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 99.ncu yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Perşembe Beldemizde ‘de coşkuyla kutlandı
Perşembe Şehit Astsubay Salim Uçar İlkokulu önünde 23 Nisan 2019 Salı günü açık ve güneşli bir havada gerçekleştirilen kutlama programı saat 10.00’da başladı.
Programa Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam ve Belediye Meclis üyeleri, Perşembe Karakol Komutanı Fikret Uslu, Şehit Astsubay Salim Uçar İlkokulu Müdürü Şenol ÖZDİL, Mahalle Muhtarları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Belediye Başkanı İsmail İnam öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sude Nur Sarı adlı öğrenci yaptı. Öğrencilerin okuduğu şiirlerle devam eden programda Perşembe Anaokulu, Şehit Astsubay Salim Uçar İlkokulu 1,2,3,4.ncü ve özel eğitim sınıfı öğrencilerinin sergiledikleri müzikli gösteriler, halk oyunları, danslar , rontlar , müzikli gösteriler ve eğlenceli yarışmalar beğeni ile izlendi.
Perşembe Beldemizde düzenlenen programa bu yıl dördüncü kez çevre köylerden katılan Kerimler Boyacıoğlu İlkokulu, Kerimler Sağıroğlu İlkokulu ve Ahatlı Ellezli İlkokulundan gelen öğrencilerin gösterileri de izleyenlerin beğenisini kazandı. Şehit Asb. Salim Uçar İlkokulu 4.ncü sınıf öğrencilerinin sergilediği dünya çocuklarının tanıtıldığı “ülkeler” adlı müzikli gösteri de ilgiyle izlendi. Etkinlikler kapsamında ayrıca okul yararına kermes ve eşya piyangosu düzenlendi. Perşembeli bayanlar tarafından okul bahçesinde yapılan içli gözlemeler, açılan stantlarda satışa sunuldu. Bayrama gelen vatandaşlar da kermeste alışveriş yaparak okul ihtiyaçları için destek sağladılar. Okul yararına düzenlenen eşya piyangosunda da 4 büyük hediyenin çekilişi yapıldı. Geri kalan 100’ün üzerinde küçük hediye için daha sonra çekiliş yapılacağı ve okul panosunda ilan edileceği duyuruldu. Perşembe Belediyesinin katkılarıyla okul bahçesine kurulan oyun grupları ve tramplende de çocuklar doyasıya eğlendi Kutlama programı 12.30’de sona erdi.