İŞKUR PERSONELİNE VEDA YEMEĞİ

Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Perşembe Belediyesine ‘Toplum Yararına Çalışma Programı’ kapsamında İş-Kur aracılılığıyla işbaşı yapan ve 6 aylık çalışma süreleri sona eren personel ile veda yemeğinde bir araya geldi. Belediye düğün salonunda düzenlenen veda yemeğine belediye meclis üyeleri Mevlüt Çelebi ve Semra Çarşamba Özyurt ile kadrolu belediye işçileri de katıldı.
Perşembe Belediyesi’nde 6 aydır çalışan 7 bayan personelin çalışma süreleri yılın son günü olan 31 Aralık 2018 Pazartesi günü sona erdi. Personelle vedalaşan Belediye Başkanı İsmail İnam ; “6 aydır birlikte çalıştığımız, İŞ-KUR tarafından toplum yararına çalışma programı kapsamında belediyemize tahsis edilen personelimizin bugün görev süreleri sona erdi. 6 aydır çok verimli ve güzel çalışmalara birlikte imza attık. Belediyemiz tarafından düzenlenen veda yemeğinde kendileriyle helalleşerek 2019 yılında tekrar buluşma ümidiyle vedalaştık. Bu vesileyle bütün çalışanlara hizmetlerinden ve emeklerinden ötürü beldemiz ve belediyemiz adına teşekkür eder, yeni yıllarını kutlar, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerim. ”Dedi.