HOŞ GELDİN BEBEK UYGULAMASI DEVAM EDİYOR

Perşembe Belediyesi tarafından bu yılın Şubat ayında başlatılan ve koronavirüs salgını nedeniyle bir süre ara verilen, yeni doğan bebeklere yönelik “Hoş geldin Bebek” uygulamasına devam ediliyor.
Belediyemizce başlatılan uygulama ile Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam ve Meclis üyeleri , belediye sınırları içinde ikamet eden ve yeni bebek sahibi olan aileleri ziyaret ederek sevinçlerine ortak oluyorlar. Ziyaret edilen ailelere, içinde bebek için ihtiyaç maddelerinin bulunduğu “yenidoğan bebek seti” hediye ediliyor. Perşembe Belediyesinin sosyal projeleri içinde yer alan uygulama, bebek sahibi aileler tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Normalleşme dönemine geçilmesiyle Temmuz ayında yeniden başlatılan uygulama kapsamında Belediye Meclis üyeleri ve kadın kolları üyeleri geçtiğimiz günlerde yeni bebek sahibi olan aileleri ziyaret ederek sevinçlerine ortak oldular. Ayrıca ziyaret edilen ailelere, yeni doğan bebeklerin ilk ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanan hediye paketleri takdim ettiler. Yeni doğan bebeklerin aileleri de mutluluklarını paylaşmalarından dolayı misafirlerine teşekkür etiler.