ESNAF ODASINDAN KUTLAMA ZİYARETİ

ÇAYCUMA ESNAF ODASI BAŞKAN İNAM'I KUTLADI
Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir,Yönetim Kurulu Üyeleri Bünyamin Bostancı ve Arslan Aktaş ile birlikte 31 Mart yerel seçimlerinde ikinci kez Perşembe Perşembe Belediye Başkanlığı koltuğunu oturan İsmail İnam’ı ziyaret etti.

Başkan İnam'a hayırlı olması temennilerini ileten oda yönetimi, ekonominin bel kemiği olan esnaf ve belediyenin her zaman uyum içinde çalışması taraftarı olduklarını ifade ederek Başkan İnam'a, ikinci döneminde başarılar dilediler.

Ziyaretinden dolayı oda yönetimine teşekkür eden Başkan İnam ; “Yerel seçimlerin ardından kaldığımız yerden görevimize devam ediyoruz. Bir bölgenin kalkındırılmasında yerel esnafın da katkısı vardır. Tüm esnafımıza hayırlı kazançlar diliyorum”dedi.