BELEDİYE BAŞKANI İNAM İMZA GÜNÜNE KATILDI

Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Kemal Yurtbay'ın son kitabının tanıtım ve imza gününe katıldı.Dr. Kemal Yurtbay’ın “Sevmek en güzeli” adlı son şiir kitabının tanıtım ve imza günü Çaycuma’da da yapıldı.Söyleşi öncesi Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Başkanı Ayşen Köktürk, Kemal Yurbay’ın şiirlerinden bestelenen şarkılardan oluşan mini bir konser verdi.Söyleşinin ardından Dr. Kemal Yurtbay, kitaplarını imzalayarak okurlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan İnam'da Yurtbay'ın son şiir kitabını satın alarak Yurtbay'a imzalattırdı. Yurtbay, imza gününden elde edilen tüm geliri Çaycuma Belediyesi Öğrenci Burs Fonu’na bağışladı.