BAŞKAN İNAM DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI.. 2021

Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Perşembe Belediye Meclis üyesi Semra Özyurt ve kadın kolları üyeleriyle birlikte , ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla çalışan, üreten ve emek veren bayanları ziyaret ederek çiçek takdim edip kadınlar gününü kutladılar.
BAŞKAN İNAM DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI YAYIMLADI
Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü “ dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Başkan İnam mesajında;
“Kadın emeğinin karşılıksız kalmadığı, eşitliğin sağlandığı, tüm kadınların haklarına eriştiği, hak ve özgürlüklere erişimin engellenmediği bir toplumda, şiddetsiz bir dünyada, bir arada yaşamak umuduyla 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü sağlık dileklerimle sevgi ve saygılarımla kutluyorum” ifadelerine yer verdi.