BAŞKAN İNAM DOĞALGAZ FİRMASI YETKİLİLERİYLE GÖRÜŞTÜ

Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, 6 Mart 2019 Çarşamba günü Zonguldak’tan gelerek Perşembe Belediyesini ziyaret eden doğalgaz firması yetkilileriyle görüş alışverişinde bulundu. Olumlu bir havada geçen görüşme sonrası konu ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı İsmail İnam, “Zonguldak’tan gelerek belediyemizi ziyaret eden doğalgaz firması yetkilileriyle görüş alışverişinde bulunduk. Bilindiği üzere doğalgaz için ön taleplerimizi daha önceden yapmıştık. Doğal gaz şirketinin bizden istediği belge ve evrakları tamamlayıp kendilerine teslim ettik. Doğal gazı alabilecek en öncelikli belediyeyiz. Doğal gaz ana hattı hemen yakınımızdan geçiyor. Perşembe'ye doğal gazın gelmesinde hiçbir engel yok.” Perşembe halkı her zaman hizmetin en iyisine layıktır.” Dedi.