ATATÜRK PERŞEMBE BELDEMİZDE TÖRENLE ANILDI

Türkiye Cumhuriyetin kurucusu M. Kemal Atatürk tüm yurtta olduğu gibi Perşembe Beldemizde düzenlenen törenlerle anıldı.
Atatürk´ün 80.nci ölüm yıldönümü dolayısıyla 10 Kasım 2018 Cumartesi günü beldemiz Atatürk anıtı önünde tören düzenlenerek, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam tarafından Atatürk Büstüne çelenk sunumu gerçekleştirildi. Filiz Rıfat Güpgüpoğlu ÇPAL Müdürü Muhammet Ardıç yönetiminde düzenlenen törene Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Belediye Meclis üyeleri, CHP Belde Başkanı Mevlüt Çelebi, Perşembe Jandarma Karakol Komutanı Fikret Uslu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler , muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Çelenk sunumunun ardından 09.05’de sirenler çalınarak 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve hep birlikte İstiklal Marşı okundu. Daha sonra anma programı Perşembe Filiz Rıfat Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde devam etti. Okul bahçesinde düzenlenen anma töreninde, öğrenciler Atatürk’ün hayatını okuyarak hazırladıkları şiir ve yazıları sundular.