2019 da Hep Birlikte Daha İyiye

Saygıdeğer Perşembeliler
Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. 2019 yılı insanlık İçin acıların yaşanmadığı,demokrasi ve refahın çok daha yükseldiği,yeni umutların başlangıç yılı olsun. Çocuklarımızın geleceğe güvenle bakabilecekleri,yarınların inşaasında yeni yılın bir milat olmasını temenni ediyorum.2014 yılında beldemizde “DEĞİŞİM”slagonu ile yola çıktığımız hizmet yarışında,daha yaşanabilir bir belde yaratmak İçin bugüne kadar aralıksız çalışarak,seçimden önce yapılmayı planladığımız ve halkımıza söz verdiğimiz işlerin pek çoğunu %85ni tamamlayarak beldemiz halkının hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz.2019 yılındada meclis üyelerimle ve belediye çalışanlarımla birlikte insan odaklı hizmet anlayışımızı sürdürmeye Perşembeli halkımızın ihtiyaç ve taleplerine yönelik hizmetlerimizi yapmaya aynı azim ve kararlılıkla hiçbir ayrımcılık yapmadan devam edeceğiz,çünkü biz Perşembe beldemizi ve insanlarımızı seviyoruz.Bu vesileyle başta perşembe halkım olmak üzere tüm dünya insanlığının yeni yılını kutlar,2019 yılının ülkemize ve tüm insanlığına barış,kardeşlik,adalet,huzur ve mutluluk getirmesini en içten duygularımla temenni ediyorum.Tüm belde halkıma saygı ve selamlarımı sunuyorum..